• RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Netvibes

Cooperar per aprendre, aprendre a cooperar


Título de blog:
Cooperar per aprendre, aprendre a cooperar
URL del blog:
https://juncadellaef.wordpress.com
Autor:
Pere Casals
Categoría:
Blogs de Profesores y Profesoras
Presentación:
“Cooperar per aprendre, aprendre a cooperar” es un blog de Educación Física en el que se refleja el trabajo que realizamos en la escuela, concretamente en el área de educación física, basado principalmente en el trabajo cooperativo. También publicamos los proyectos que tenemos en marcha: el dia de “patio sin pelotas” y “deportistas de la escuela”. Además también se pueden consultar las actividades relacionadas con las unidades didácticas que estamos trabajando. Por otra parte también hay un apartado de enlaces interesantes con articulos relacionados con el área.
Etapa educativa:
Infantil, Primaria
Area o asignatura:
Educació Física
CCAA/País:
Catalunya
 • RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Netvibes

16 Responses to “Cooperar per aprendre, aprendre a cooperar”

 1. Marc says:

  Molt bon bloc, conté activitats molt interessants i idees per a treballar l’Educació Física!!!

  Moltes felicitats per la feina feta!

 2. Neus Masferrer says:

  Passejant per les distintes obres d’art que m’ofereix aquest concurs de tants blogs genials, m’he aturat, i m’he decidit escriure en aquest espai amb necessitat de transmetre quelcom que sento haver de fer:

  em sento afortunada de poder gaudir de tot el que aquest blog m’arriba oferir. M’ha donat eines, moments meravellosos davant la pantalla, llegint, observant, contemplant i pensant… .Pedagògicament el trobo d’una qualitat brutal!!!!El contingut el trobo molt rigurós i professional. A vegades, trobo a faltar manca de compromís amb la rigurositat i la professionalitat dels contiguts més enllà de l’estètica, l’interactivitat, l’originalitat que un blog permet, però aquest, m’ha copsat per la unitat en què es perceb tot plegat. Es denota que al darrera hi ha un treball molt aprofundit amb coneixement. Però, sobretot he de dir que el que més m’ha atret ha estat la passió que hi percebo!!!! M’ha arribat una empenta!!!! Cada espai, imatge, lletra despren una energia VITAL!!!!!!!!!! Sense més paraules, celebro haver pogut gaudir d’aquest descobriment de blog i alhora felicitar la persona que la creat. Gràcies i per molts anys puguis continuar fent aquesta tasca docent tan bona!!!!!!!!!!!!
  Neus

 3. Albert says:

  Aquest bloc és un exemple de bon treball.
  Ofereix una concepció globalitzadora de l’educació física, el foment de valors realment potents amb l’ús d’una metodologia estimulant amb la que em sento totalment identificat.
  La qualitat estètica i la rigorositat formal no fa més que demostrar el compromís que té l’autor amb l’educació física i el seu potencial educatiu. El bloc creixerà i creixerà.
  Felicitats Pere.

  Albert

 4. Aleix says:

  En aquest bloc és el reflex de molta reflexió i ganes de millorar les classes d’educació física. Per sort hi ha gent que aposta per canviar de metodologia i oferir una visió més globalitzadora d’aquesta. D’aquesta manera dignifiquem el poder educatiu de l’activitat física.
  La proposta de fer el protagonista del mes, és una molt bona idea ja que sovint es fa a nivell d’aula i les activitats lúdiques dels infants fora de l’escola és una bona manera per conèixer millor els companys de classe.
  Segueix endavant!!

 5. Carme says:

  El bloc és molt interessant, molt complet i reflecteix una pedagogia innovadora .M’agrada veure que hi ha gent ben formada i interessada en acostar la pràctica educativa a la realitat del dia a dia.
  La feina ben feta no té fronteres !!

 6. Alba says:

  Un bloc fantàstic, original, senzillament ben fet! Un bonic espai on trobar una gran varietat d’activitats relacionades amb el treball cooperatiu en l’educació física; quelcom innovador, amb moltes hores de treball al darrera. Simplement genial!!

 7. marina says:

  hola pere el bloc m’a agradat molt adeu
  un peto per en biel

 8. Manel says:

  Ei Pere!!

  El bloc està molt bé, a més he vist que l’explicació del verí era la meva!

  Fins aviat!!

 9. marc says:

  Pere,
  el bloc m’ha agradat molt i a més està molt bé.
  Jo crec que ti has esforsat molt.
  Adeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Bernat says:

  Pere, has fet un gran esforç per fer-lo!!!!!! Et mareixes algun premi.

  Adeu i sort.

 11. ivette moulay says:

  Pere

 12. ivette moulay says:

  Hola Pere,
  el teu bloc es molt interessant.Bon treball!!!M’agrada molt!!!
  Segeig així !!!

  Sort!!Adeu!

 13. oumaima says:

  ola pere un bon bloc i te mereixes guanyar el cuncurs!!

  Molta merda i molts petons per en biel i per tu adeu!!!

 14. Ànnia says:

  Hola Pere, has fet un bon treball com a bloc, m’agrada
  i crec que et mareixes guanyar algun premi, encara que no sigui el primer.
  He vist que has penjat la meva redacció de les cordes!!

  petons i moltissima sort!

  ;)

 15. Rosaura says:

  Molt bé Pere!
  En aquest bloc es reflecteix la realitat de l’àrea d’Educació Física a l’Escola Juncadella. És un recull del veritablement s’està fent!!!

 16. Noemí says:

  Hola Pere!!!!!
  M’ha agradat molt el bloc que has fet i jo crec, que com diuen els altres, et mereixes algun premi!!!:)
  Adeu Pere i fins demà!!!;)

Deja un comentario