• RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Netvibes

Revista escolarTítulo de blog:
Revista escolar
URL del blog:
https://palaudemar.blogspot.com/
Autor:
Montserrat Abelló Güell
Categoría:
Blog de alumnos- Adultos – EOI – Universidad
Presentación:
El bloc ”Revista escolar” és un treball col•laboratiu i transversal entre alumnes i professor, de diferents ensenyaments i nivells, del Centre de Formació d’Adults Palau de Mar. Els alumnes de Llengua catalana, Graduat en Educació Secundària, Accés a la Universitat, Accés a CFGM, etc. posen en pràctica els coneixements apresos mitjançant l’elaboració de textos per ser publicats a la revista del centre, en versió paper. Els estudiants d’informàtica aprofiten aquests textos per editar-los al bloc de la revista, afegint-hi imatges i gravacions d’àudio i, en les properes setmanes, gravacions de vídeo.
Etapa educativa:
Formación de adultos
Area o asignatura:
Catalán/Informática
CCAA/País:
Cataluña
 • RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Netvibes

Deja un comentario