• RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Netvibes

Marta, aprova’m!Título de blog:
Marta, aprova’m!
URL del blog:
https://marta-aprovam.blogspot.com/
Autor:
Marta Rovira Sans
Categoría:
Blog de alumnos – ESO
Presentación:
Este bloc es imprescindible en el día a día de nuestras clases como herramienta de trabajo para mis alumnos y para mi, ya que hemos prescindido del libro y así tenemos total libertad para escoger y organizar la materia tal como queremos, aprovechando los muchos recursos que ofrece Internet sobre cada tema. En él se pueden encontrar las explicaciones teóricas a modo de presentación, tareas… Como también, los trabajos realizados por los propios alumnos para reconocer su esfuerzo y dedicación. En conclusión, es un bloc creado para aprender la materia y reforzar sus contenidos a través de las herramientas 2.0.
Etapa educativa:
ESO
Area o asignatura:
Lengua catalana y literatura
CCAA/País:
Cataluña
 • RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Netvibes

17 Responses to “Marta, aprova’m!”

 1. Montse says:

  La diversitat de recursos d’aquest blog és molt gran, està molt ben trovada, és molt útil per engrescar els alumnes i, a més a més l’entorn és molt agradable.

  Moltes felicitats!!!

 2. wiam says:

  en este bloc se ha dedicado muchas horas de trabajo (marta) i esta muy bien i es mejor que el libro a ver si ganamos!!!!

  • Marta says:

   Wiam, en aquest bloc hi ha moltes hores de treball meves, és cert. Però no oblidis que n’hi ha moltes de vostres… I encara més de compartides tot fent classe amb vosaltres, per a mi magnífiques(… i ja saps que no és broma). Gràcies!

 3. Anna says:

  M’encanta com fas participar als teus alumnes, d’aquesta manera tan original y divertida. M’agrada molt l’apartat dels teballs fantasticoimaginatius.

  • Marta says:

   Moltíssimes gràcies! Crec que és molt important que els alumnes vegin el fruit del seu esforç i se sentin d’alguna manera recompensats per la feina ben feta. L’enllaç dels treballs fantasticoimaginatius vol ser aquest reforç en positiu. Merci, de nou!

 4. Ester says:

  Como compañera de trabajo de Marta no puedo obviar lo importante que está siendo este blog tanto para nuestros alumnos como para nosotros, los profesores. Es evidente que el alumnado actual está muy familiarizado con las nuevas tecnologías, pero también sabemos que a veces son reacios a utilizarlas para sus fines académicos. Pues bien, no puedo dejar de felicitar a Marta… ella sí que lo ha conseguido y eso nos anima al resto a no perder la esperanza.
  Suerte Marta!! Te lo mereces!!

 5. Lys says:

  Aquest blog està molt currat, i per fer-ho la Marta ha dedicat un munt d’hores de la seva vida! Es molt útil :) A guanyar!

  • Marta says:

   Gràcies Lys! Però ja hem guanyat! Guanyem cada vegada que l’utilitzem! Perquè el bloc està fet per a nosaltres i per a res més!

 6. Andrea says:

  Aquest bloc m’encanta, va super bé per estudiar i veure un munt de coses super interesants! Felicitats per aquest bloc tan útil Marta :D

  • Marta says:

   Gràcies Andrea, de debò! Ara et recomano que el facis encara més útil, el bloc, i et posis de seguida a estudiar, que d’exàmens n’hi ha! ;)

 7. Guillem says:

  Aqueest blo ens a costat molt de acceptaa pero finalment amb algunes que altres disputes ens em adonat conta de que aquest bloc es nessesari per a l’aula, hi ha molta decicacio al raderee ancara que no es veji i crec que es el millor blog de tots, mels e vist tots i en la meva opinio aquest es un blog actual i en el que es molt interactiu i vistos per mi del 1 al 10 un 11!!!!!

  • Marta says:

   Guillem,ets massa!

   Gràcies per l’11! Però em sembla que no ets gaire objectiu pel que fa al nostre bloc, perquè tu n’ets part implicada! La resta de finalistes tenen un nivell magnífic!

   És cert que ens va costar una mica de treballar amb ell al principi, però ara ja està. Ja li hem trobat la utilitat,serveix per fer creure als pares que estem treballant mentre estem connectats al messenger, al facebookeee o al twitteeer! És broma! ;)

 8. Kevin Mason says:

  Aquest blog és el millor, perquè és com un llibre, pero a l’internet, perquè així tinc excusa per utilitxar l’ordinador entre setmana i perquè està tot molt ben explicat. Podría dir mes coses bones, però no acabaria mai. Té de tot, con el Youcube, els enllaços dels vokis i dels Blabberize, i també quan acabo els deures, vaig a sota de la pàgina a jugar al Mario. És una currada de blog, i crec que si tots els profes fessin un blog així, les nostres notes serien el triple de millors. Gràcies Marta per aquest super blog.

  • Marta says:

   Moltíssimes gràcies, Kevin! Però el mèrit del super bloc també és vostre! Per què qui ha fet els vídeos del youcube? Qui ha fet els vokis? I qui ha fet els blabberize? Vosaltres!És la vostra feina!
   Bé, espero que la teva nota sigui tripleeeee!! Estudia molt per a l’examen i de nou, gràcies!

Deja un comentario