• RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Netvibes

GALITICTítulo de blog:
GALITIC
URL del blog:
https://galitic-butlleti.blogspot.com/
Autor:
Alfons Bello
Categoría:
Blogs de Profesores y Profesoras
Presentación:
“GALITIC” es el blog de recursos educativos de la escuela “Marià Gali i Guix” de Terrassa (Barcelona). En el blog se recogen una serie de herramientas que pueden facilitar el trabajo diario del profesorado con las nuevas tecnologias, especialmente con las pizarras digitales interactivas (PDI). La edición digital del blog se complementa con una edición en papel que se distribuye bimensualmente entre el Claustro de profesores. El proyecto tiene su origen en una actividad del “Proyecto de Autonomia de Centro” que durante este curso 10-11 se ha comenzado a aplicar.
Etapa educativa:
Infantil, Primaria, Capacitación doccente
Area o asignatura:
Recursos TIC
CCAA/País:
Catalunya
 • RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Netvibes

2 Responses to “GALITIC”

 1. Maribel says:

  Crec que el butlletí és útil perquè facilita la feina. Dóna moltes idees per posar a la pràctica tant amb els nens com per ús del professorat.
  Potser s’hauria de comentar el seu contingut en algun moment (cicles, nivell…)i fer-lo més visible.

 2. Asun M. says:

  És una eina útil i molt fàcil de consultar. Els mestres i les mestres, amb un cop d’ull podem veure les novetats de recursos i materials TIC que es poden utilitzar a l’aula. A més, si tens algun dubte… el pots consultar directament amb el creador del butlletí!!

Deja un comentario